با ما آسوده رستوران خود را مدیریت کنید!

طرز تهیه کباب چنجه

بازدید: 1,478 بازدید
کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه

امروز میخواهیم به آموزش تهیه یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی بپردازیم ( طرز تهیه کباب چنجه ) که از قدیم تا امروز طرفدارهای بسیاری دارد.

کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.

کباب چنجه

خدمات مرکز رفاه رستوارن داران

ما در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه غذاهای مختلف را به صورت یک بلاگ در سایت و اپلیکیشن خود قرار دهد.

پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه غذایی رو از قلم نندازیم.

خب این شما و این طرز تهیه کباب چنجه اصیل ایرانی

برای پخت این غذا نیاز به مواد اولیه خوب داریم که ما در قسمت فروشگاه سایت و اپلیکیشن مرکز رفاه رستوران داران

بیشتر این مواد اولیه را داریم که با ثبت سفارش به صورت رایگان براتون ارسال میکنیم.

 

مواد لازم برای کباب چنجه

 

  • روغن زیتون :2 تا 3 ق غ

 

  • پیاز :2 عدد

 

  • فلفل دلمه:به مقدار کافی

 

  • لیمو ترش :2 تا 3 عدد

 

 

  • ماست :به میزان مناسب

 

طرز تهیه کباب چنجه

خب بعد از تهیه مواد اولیه میریم ببینیم چجوری این مواد رو با هم مخلوط کنیم تا چنجه خوشمزه ای درست کنیم.

این نوع کباب که ایرانی ها بیشتر در میهمانی های خود از آن به عنوان یک غذای اصیل ایرانی استفاده می کنند

با توجه به طبع و سلیقه خود با گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله طبخ می کنند.

در عین سادگی این کباب نیاز به مهارت هم دارد که ایرانی ها در پخت غذا بسیار ماهر می باشند .

به همین دلیل ما در مرکز رفاه رستوران داران تصمیم گرفتیم تا این مهارت را به شما کاربران عزیز تقدیم کنیم.

 

آموزش پخت

به دلیل اینکه در هنگام کباب کردن تکه های گوشت در یک زمان پخته شود

ابتدا گوشت را به قطعات مسای به قطر 2 سانتی متر تکه تکه می کنیم.

پیاز ها را هم چرخ کنید یا با رنده ریز رنده کنید و به همراه آب لیمو ترش تازه ، فلفل و روغن زیتون داخل ماست بریزید.

هم بزنید تا مخلوط شوند سپس گوشت را در سس پیاز و ماست بخوابانید .

توجه !

در ظرف را ببندید و در یخچال قرار دهید تا به مدت 5 ساعت در یخچال استراحت کند این کار بسیار مهم است تا چنجه ترد و مزه دار شود.

 

گوشت را پس از نرم شدن ، از سس بیرون بیاورید و کمی نمک روی آن بریزید

با پشت  چاقو به صورت ضربه ای دو طرف گوشت را کمی بکوبید تا کمی صاف تر شود.

 

بعد به آرامی آنها را داخل سیخ  کنید و برای طعم بهتر و اینکه کباب ها نسوزند مابین تکه های گوشت دنبه و فلفل دلمه ای خرد شده قرار دهید.

 

حرارت زغال  یا کباب پز را ملایم کنید تا کباب ها خشک نشوند و در هنگام کباب کردن سیخ ها را  چند بار بچرخانید

قبل از اینکه کباب ها خشک شوند آنها را از روی حرارت بردارید.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد

برای مشاهده مقاله های بیشتر به قسمت مجله رستورانی سایت مراجعه فرمایید.

دسته بندی بلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت