با ما آسوده رستوران خود را مدیریت کنید!

طرز تهیه فسنجان

بازدید: 1,261 بازدید
طرز تهیه فسنجان

طرز تهیه فسنجان

باعرض سلام خدمت تمام کاربران عزیز . امروز  در مرکز رفاه رستوران داران ملکی با طرز تهیه فسنجان خدمت شما هستیم .

طرز تهیه فسنجان

مواد اولیه طرز تهیه فسنجان

مغز گردو           300 گرم
مرغ      4 تکه ران یا سینه
رب انار 4 قاشق غذا خوری
پیاز       1 عدد بزرگ
شکر      2 قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده  1 قاشق غذا خوری
روغن مایع          به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل تهیه فسنجان

مرغ  ها را بشورید وآن را با نمک وفلفل مزه دار کنید.1

  1. پیاز هارا به صورت نگینی خورد کنید و درون یک تابه تفت دهید و به آن زرد چوبه را اضافه کنید

3.مرغ هارا به پیاز ها اضافه کنید و بگذارید که  با پیاز ها تفت بخوره به طوری که مرغ ها طلایی شود

  1. درون یک قابلمه 3یا4 لیوان آب بریزید و گردوی خورد شده را اضافه کنید

5.مرغ ها پیاز تفت داده شده را به اضافه کنید
در این مرحله باید رب انار را به آن اضفه کنید.6
زیر گاز را کم کنید تا غذا جا بیافتد.7
باید به خورشت حداکثر 3 ساعت وقت دهیدتا بپزه.8
در نیم ساعت آخر 2 قاشق غذا خوری شکر و 1 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده را اضافه میکنیم .9

زمان جا افتادن فسنجون

پخت فسنجان بین 5-7 ساعت طول میکشه. البته به کوچیکی و بزرگی قابلمه و میزان موادتون هم بستگی داره.
ولی به طور کلی این خورشت باید این پروسه رو طی کنه تا درست به روغن بیوفته و طعم واقعیش نمایان بشه.

تاریخچه فسنجون

فسنجون هم از غذا های ایرانی است  که قدیمی ترین غذای ایرانی به حساب می آید و تاریخچه ی آن را به شهر گیلان نسبت میدهند و همچنین محققان قدمت آن را به زمان ساسانیان نسبت میدهند.
این غذا به مناسبت آغاز بهار در ماه اسفند و مراسم نوروز درست میشود
این غذا در استان های مختلف به اشکال مختلف تهیه میشود.
معروف ترین انواع آن عبارتند از :
گیلانی
مازنی
فارسی
نمونه ی معروف و رایج این غذا فسنجون فارسی است که با نام “فسنجون”شناخته ی میشود.
“ویز” در زبان های ایرانی شمال غربی (مانند گویش های تالشی و فَسی)  به معنی گردو است
و “اینجَنُ” از مصدر “اینجندِن” به معنای خرد کردن و ساییدن واژه ی “ویزاینجِن”در نواحی مرکزی ایران به شکل فسنجون در آمده است .
در نمونه ی گیلانی و مازنی، این غذادر ظرف سنتی گمج که جزو ظروف محلی شمال ایران است پخته میشود؛
در این نواحی از گوشت پرندگان برای طبخ این غذا استفاده میشود و آب نارنج هم برای ملس کردن بیشتر کردن آن به کار میرود.
در نمونه ی رایج این غذا، در نواحی مرکزی ایران به شکل شیرین طبخ میشودو از گوشت مرغ و یا بوقلمون استفاده میشود.

چطور فسنجان بهتری درست کنیم؟

1.شما میتوانید به جای روغن عادی از روغن گردو استفاده کنید
2.مهمترین نکته در فسنجون صبر است یعنی شما باید اجازه دهید که خورشت به خوبی جا بیافتد
3.کامل پختن مرغ در سرخ کردن باعث میشود که در خورشت وا برود
4.برخی توصیه میکنند که قبل کشیدن خوشت 2 تکه یخ درون آن بیاندازید تا روغن اضافه آن را بگیرد

جهت مشاهده بلاگ های بیشتر به سایت یا اپلیکیشن آی رستوران یا مرکز رفاه ستوران داران ملکی مراجعه کنید

دسته بندی بلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت