با ما آسوده رستوران خود را مدیریت کنید!

طرز تهیه زرشک پلوبا مرغ

بازدید: 1,234 بازدید
طرز تهیه زرشک پلو با مزغ

طرز تهیه زرشک پلوبا مرغ

سلام خدمت تمام کاربران عزیز .امروز ما قصد داریم  در مرکز رفاه رستوران داران  طرز تهیه زرشک پلوبا مرغ به شما آموزش دهیم . میریم که یک غذای خوش مزه درست کنیم.

طرز تهیه زرشک پلو با مزغ

مواد لازم

2تکه ران یا سینه

پیاز: ۱ عدد متوسط
ساقه کرفس: دو سه تکه
هویج: یک عدد متوسط
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
زعفران دم کرده: به میزان لازم
برنج پخته شده: به میزان لازم
زرشک + شکر + کره: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

۱. به مرغ‌ها نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و مرغ رو مزه دار کنید).

۲. مرغ‌ را با روغن سرخ کنید به صورتی که دوطرف مرغ برشته و طلایی شود.

۳. پیاز رو نگینی کنید و در همون روغن سرخ کنید. لازم نیست رنگ پیاز تغییر کنه همینکه کمی سبک شد هویج و کرفس رو اضافه کنید و تفت بدید.

۴. رب گوجه  را به سبزیجات اضافه  کنید و کاملا تفت بدهید تا رنگ باز کنه.

۵.به مرغ های سرخ شده 2 لیوان اب اضافه کنید و به اندازه ی لازم نمک را اضافه کنید.

۶. در ظرف رو بذارید و اجازه بدید خورشت حدود یکی دو ساعت به آرامی بپزه و جا بیوفته. در اواخر پخت مقداری زعفران دم کرده و خیلی کم آب لیمو ترش اضافه کنید.

۷. زرشک رو از یه ساعت قبل خیس کنید و در مقداری کره به همراه یکی دو قاشق شکر تفت بدید.  میکنه. زعفران دم کرده رو به زرشک اضافه کنید و حرارت را تا 30 ثانیه روشن کنید و بعد  خاموش کنید. مقداری از برنج آماده شده رو به زرشک اضافه کنید تا مخلوط زعفران و زرشک با برنج ترکیب بشه. برای موقع سرو کنار بذارید

و در آخر مرغ را با برنج و نسا تزیین کنید.

 

 

تکه‌های مرغ چه اندازه‌ای باشه؟

اگر قصد دارید غذا را مجلسی تر کنید  مرغ را 4 تکه تقسیم کنید

واگر قصد دارید غذای خودمونی تر درست کنید مرغ را به 8 تکه تقسیم کنید

چرا مرغ  رو از قبل مزه دار کنیم؟

با مزه دار کردن مرغ هم بوی بد مرغ از بین میره و هم مزه بهتری پیدا میکنه. همچنین باعث میشه بافت پوک و بهتری بگیره که مخصوصا برای طبخ سینه این کار خیلی کمک کننده اس و کیفیت غذاتون رو بالا میبره.

حالا اگه خیلی عجله داشتید و وقت نبود و حوصله نداشتید و این صحبتا، میتونید همون موقع که نمک و فلفل و زرچوبه مالیش کردید در روغن سرخ کنید و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.

استفاده از سبزیجات برای طبخ مرغ

سبزیجات زیادی هست که برای طبخ مرغ ازشون استفاده میشه که باعث میشن طعم مرغ عالی بشه و بوی زهم مرغ هم گرفته بشه. انتخاب من ساقه کرفس و هویج و پپاز هست که کمی تفت داده شده باشه. ولی استفاده از برگ بو و رنده پوست پرتقال و لیمو، جعفری و… هم مرسومه که استفاده‌ی همه‌ی این موارد باهم رو توصیه نمیکنم.

چه مقدار آب برای پخت مرغ لازمه؟

بستگی داره که قرار باشه زرشک پلو با مرغ تون رو به چه صورت سرو کنید. به طور کلی خوبه بدونید که مقدار زیاد آب در خورشت مرغ باعث میشه کیفیت خورشتتون پایین بیاد؛ بنابراین توصیه م اینه مقدار آب مرغتون رو کم بریزید و حرارت رو ملایم نگه دارید تا آب زیادی رو در طول پخت از دست نده..

 

خلال بادام و پسته را برای روی پلو چطور آماده کنیم؟

شما میتوانید در هنگام تفت دادن زرشک با کره خلال بادام یا پسته به آن اضافه کنید  . البته نیازی به خلال نیست شما فقط میتوانید برای تزیین ظرفتان ز آن کمک کند ..

 

 

 

چطور زرشک پلو بهتری درست کنیم؟

 

شما میتوانید در مرغ از آلو  استفاده کنید

 

برای بهتر شدن تزیین غذا میتوانید از سیب زمینی سرخ کردهاستفاده کنید

 

جهت مشاهده بلاگ ها میتوانید از سایت و اپلیکیشن مرکز رفاه رستوران داران استفاده کنید.

 

 

دسته بندی بلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت