وبلاگ
انواع سس رستورانی
انواع سس رستورانی
سس یکی از چاشنی های محبوب در سراسر جهان است. سس ها در انواع مختلفی هستند و در همه جا به ویژه رستوران ها بسیار پرکاربرد هستند. از سس ها میتوان در سالاد، ساندویچ، فست فود و سرخ کردنی و دیگر غذاها استفاده کرد. در این مقاله قصد داریم به معرفی سس های پرکاربرد و اهمیت آن در رستوران ها بپردازیم.
سس های ویژه
بسیاری از رستوران ها برای جذب مشتری و خاص تر شدن طعم غذای خود سس های مخصوص آماده میکنند. این سس ها بیشتر بر پایه سبزیجات، پنیر، مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو ساخته میشوند. شما عزیزان میتوانید تمام مواد غذایی گفته شده را از سایت رفاه رستوران داران ملکی به راحتی تهیه فرمایید و در کمترین زمان تحویل بگیرید.
طرز تهیه سس آلفردو
سس آلفردو یک سس بسیار خوش طعم و محبوب در رستوران ها به ویژه فست فودی هاست. در ادامه به دستور تهیه این سس خوشمزه میپردازیم.
مواد مورد نیاز:
- خامه
- کره
- پنیر پارمزان
- جعفری
- سیر
- نمک و فلفل
طرز تهیه
ابتدا کره را داخل تابه میریزیم و روی حرارت ذوب میکنیم. پس از ذوب شدن کره، خامه و پنیر پارمزان را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد خوب یکدست شوند. پس از یکدست شدن مواد، سیر و جعفری را خرد کرده و به سس اضافه میکنیم. به مقدار لازم نمک و فلفل میریزیم، حالا از سس آلفردوی خود لذت ببرید! نوش جان!
آی رستوران
یک سرآشپز حرفه ای و کاربلد، میتواند در تهیه غذاهای متنوع و افزایش فروش و محبوبیت شما کمک کند. اگر نیاز به سرآشپز دارید، همین حالا از سایت آی رستوران دیدن کنید و بدون واسطه و کاملا رایگان با سرآشپزان تماس بگیرید!